Flota

KAMION RIMORKIO
Dimenzionet (LxLxH): (6,20+8,30) x 2,50 x 2,75 mt
Kapaciteti: 24 Ton
MEGA TRAJLER MUSHAMA
Dimenzionet (LxLxH): 13,60 x 2,50 x 3,00 mt
Kapaciteti: 24 Ton
TRAJLER MUSHAMA
Dimenzionet (LxLxH): 13,60 x 2,45 x 2,70 mt
Kapaciteti: 24 Ton
KAMION SOLO
Dimenzionet (LxLxH): 6,20 x 2,44 x 2,60 mt
Kapaciteti: 3,5 Ton
KAMION SOLO
Dimenzionet (LxLxH): 6,20 x 2,12 x 2,45 mt 
Kapaciteti: 2,5 Ton
FURGON
Dimenzionet (LxLxH): 3,03 x 1,50 x 1,88 mt
Kapaciteti në ton: 2,5 Ton

Kush është online

Kemi 9 miq dhe s'ka antarë në linjë