Возен Парк

ПРИКОЛИЧАР
Димензии (LxLxH): (6,20+8,30) x 2,50 x 2,75 mt
Капацитет: 24 Тони
ШЛЕПЕР МЕГА
Димензии (LxLxH): 13,60 x 2,50 x 3,00 mt
Капацитет: 24 Тони
ШЛЕПЕР
Димензии (LxLxH): 13,60 x 2,45 x 2,70 mt
Капацитет: 24 Тони
КАМИОН
Димензии (LxLxH): 6,20 x 2,44 x 2,60 mt
Капацитет: 3,5 Тони
КАМИОН
Димензии (LxLxH): 6,20 x 2,12  x 2,45 mt 
Капацитет: 2,5 Тони
КОМБИ
Димензии (LxLxH): 3,03 x 1,50 x 1,88 mt
Капацитет: 2,5 Тони

Кој е онлајн

Имаме присутни 4 гости и нема членови