Контакт

Тел.: 00 389 44 331 147

Факс:  00 389 44 334 128

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Нес Комерц д.о.о.

Ул. Илирија, 100

1200 Тетово

Македонија

 

 Канцеларија

(Ул. Илирија 100, 1200 - Тетово)


View Larger Map

 Складиште

(Автопат М4 Тетово- Гостивар, на излез Камењане, на левата страна)


View Larger Map